Orodist Nevesht
آدرس های اینترنتی اُرُدیست نوشت
اُرُدیست نوشت - در اینستاگرام
75. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در لوکزامبورگ
76. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مجارستان
77. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بوتان
78. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوبا
79. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوزوو
80. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئد
76. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مجارستان
77. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بوتان
78. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوبا
79. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوزوو
80. بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئد
المواضيع الأخيرة
» فلسفه زندگی منمن طرف بهروز ستاری(Orodism) الثلاثاء أبريل 23, 2024 4:00 pm
» حکمت چیست؟ حکیم کیست؟
من طرف بهروز ستاری(Orodism) الثلاثاء أبريل 23, 2024 12:53 pm
» صفحاتی از «کتاب موفقیت آبی» در اینستاگرام زهرا دوستی
من طرف پریسا لشکری (ORODIST) الجمعة فبراير 17, 2023 4:12 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور مجارستان The philosophy of Orodism in Hungary
من طرف سعیده خردمند الجمعة فبراير 18, 2022 11:03 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور بوتان The philosophy of Orodism in Bhutan
من طرف سعیده خردمند الجمعة فبراير 18, 2022 10:57 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوبا The philosophy of Orodism in Cuba
من طرف سعیده خردمند الجمعة فبراير 18, 2022 9:55 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور کوزوو The philosophy of Orodism in Kosovo
من طرف سعیده خردمند الجمعة فبراير 18, 2022 9:52 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئد The philosophy of Orodism in Sweden
من طرف سعیده خردمند الجمعة فبراير 18, 2022 9:44 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور هندوستان The philosophy of Orodism in India
من طرف سعیده خردمند الجمعة فبراير 18, 2022 8:34 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آلمان The philosophy of Orodism in Germany
من طرف سعیده خردمند الجمعة فبراير 18, 2022 8:21 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور اوکراین The philosophy of Orodism in Ukraine
من طرف سعیده خردمند الجمعة فبراير 18, 2022 7:35 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور لوکزامبورگ The philosophy of Orodism in Luxembourg
من طرف سعیده خردمند السبت يناير 29, 2022 4:24 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور آمریکا The philosophy of Orodism in United States of America (USA)
من طرف سعیده خردمند السبت يناير 29, 2022 4:19 pm
» تا چیزی از دست ندهی، چیز دیگری بدست نخواهی آورد، این یک هنجار و قانون همیشگی است. فیلسوف حکیم اُرُد بزرگ خراسانی
من طرف سعیده خردمند السبت يناير 29, 2022 11:21 am
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور افغانستان The philosophy of Orodism in Afghanistan
من طرف سعیده خردمند السبت يناير 29, 2022 12:28 am
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور فرانسه The philosophy of Orodism in France
من طرف ORODIST الأربعاء يناير 26, 2022 9:06 pm
» بازتاب جهانی فلسفه اُرُدیسم Orodist Note
من طرف ORODIST الأربعاء يناير 26, 2022 8:46 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور ایران The philosophy of Orodism in Iran
من طرف ORODIST الأربعاء يناير 26, 2022 7:44 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور سوئیس The philosophy of Orodism in Switzerland
من طرف ORODIST الأربعاء يناير 26, 2022 7:43 pm
» بازتاب فلسفه اُرُدیسم در کشور گینه استوایی The philosophy of Orodism in Equatorial Guinea
من طرف ORODIST الأربعاء يناير 26, 2022 7:43 pm
أفضل 10 أعضاء في هذا الشهر
لا يوجد مستخدم |
كساني كه Online هستند
در مجموع 3 كاربر Online ميباشد :: 0 كاربر ثبت نام شده، 0 كاربر مخفي و 3 مهمان هيچ كدام
بيشترين آمار حضور كاربران در سايت برابر 79 و در تاريخ الخميس ديسمبر 20, 2012 2:08 am بوده است.
ورود
امروز دلم....؟؟؟!!!
2 مشترك
صفحه 1 از 1
امروز دلم....؟؟؟!!!
نه امروز ی که بهم گذشت اصلا اصلا هم روز خوبی نبود البته شکر خدا هنوز زنده ایم ونفسی میاد به سینه و نصفه نیمه میره ...نه هنوز نمردیم ودنیا هنوزم میچرخه
وحالا اینکه چرخ فلک بازیگر سرنوشت تا کجا میخواد ما رو ببره اون باما بازی میکنهیا ما بااون ودرنهایت اون کجا میخوادمارو ببره ما کجا میریم بالاخره کی میخواد بما بگه :خوب حالا واستا یکم استراحت کن یکمرکمتر غصه بخور...یکم کمتر خودخواهی کن !یکم کمتر خودت رو تحول بگیر ...یکم کمتر بفکر.... حالا هرچی... باش
اما اول واخر, بابام جان فقط«خوب باش»یه ادم خوب فقط همین....
بهرحال نه او چنین لطف وصفائی داشت که اینارو بما بگه نه ما آدمش بودیم که در بی فکری سر کنیم وبی خیال ِزندگی توی خیالات تخیلی اونهم چی , وتوی دستای سرنوشتی که دودستی گلو رو چسبیده بود درکمال نامردیم فشار میداد اصلا یادمون باشه که سری بود وفکری وتخیلی ...دروغ چرا داشتیم پرپر میزدیم خب
....!!!
در نتیجه درپرپرزدنی سرشد امروز که اول واخرشو نگاه کنی میبینی نخیر توی این دنیا نه سر پیازی نه ته پیاز
نه اصلا وسط مسطاش , که بخوای بگی ماهم توی این دنیا بنده ای بودیم از بنده های خدا... وکاری کردیم که اثری داشت و...البته بنده بودیما... اما نه اونجوریایی که همه بودن ...آخه امروز ما زورکی بنده اش بودیم وخودمونم زورکی بهش چسبیده بودیم و واونم زورکی تحملمون میکرد
درنتیجه یه روز دیگه فقط به فقط زندگی کردیم یه جورائی پرپر زدیم یه جورائی غصه خوردیم یه جورائی ...حالا دیکه!!!! بااینحال خداروشکرکه داره (فردا میشه*) بماند یه روز اززندگیمون طی شد ورفت اما برای خیلیا اصلا شروع نشد برای خیلیا تموم شد و.... دعا کنیم فردا راستکی زندگی کنیم درست وحسابی زندگی کنیم ... حقیقی زندگی کنیم ...موثر زندگی کنیم فقط به فقط زندگی نکنیم حسابی زندگی کنیم
وزندگی ببخشیم با دادن هر عشق ومحبت ومددی که ازمون برمیاد به هر کسی وچیزی که ازمون یاری میخواد وبرای دنیائی که خداش اون بالا ..این پائین ...کنارمون ویا توی دلمون حتی اگه زورکیم باهاش بودیم اون راستکی باما بود
ودراصلش اگر برحق باشیم هیچوقت خدا زورکی باما نیست همیشه باهمه ی خدائیش باماست
شکرش
وشکرش کنیم واسه همین ,روزی که زورکی گذشت وپرپر زدیم واینروز رو هم به دیروز وگذشته ببخشیم وبا امید روزی که شروع میشه.
و واسه ی سحری که الانه وبرای طلوعی که چه پشت ابر وبرف اینجا باشه
چه از دل کوه سرزمین ایران
درهمه حال ودرهمه جا همیشه موهبت خدائیه
شادی همه شما وموفقیت وروزگاری خوش رو برای تمام ایرانیان ومردم سراسر دنیا آرزومندم برای تایتی وافرادی که درزیر اوارها موندن وهنوز زنده ان دعا کنید برای خانم مونا زارعی اونچه ازتون برمیاد انجام بدید وهمچنین دعا کنید که اهدا کننده ای نجات دهنده ی او باشه امروز من براش پرپر زدم
http://javedane-ha.blogspot.com/2010/01/blog-post_6663.html
برای خودتون وبخشیده شدن بدرگاه خدا دعا کنید برای همه تون بهترین ها رو آرزو میکنم
شاد ومانا باشید با دلی سبز وخندان
ف.شیدا
.راستی یادم رفت بگم گفتار نیک کردار نیک پندار نیک همیشه آریائی باش حالا لازم نیست آتیش رو بپرستیم اما چرا نپرستیم اونم میپرستیم چشممون هم کور!اصلا همه ی نعمتهای خدا رو باید پرستید که همش خلقت خداست تا بتونیم خود خدارو بپرستیم که وجودش ...و خودش بزرگترین نعمته
امید درپناهش شاد باشید وموفق روزتون بخیر وشاد ی باشه انشالله
وحالا اینکه چرخ فلک بازیگر سرنوشت تا کجا میخواد ما رو ببره اون باما بازی میکنهیا ما بااون ودرنهایت اون کجا میخوادمارو ببره ما کجا میریم بالاخره کی میخواد بما بگه :خوب حالا واستا یکم استراحت کن یکمرکمتر غصه بخور...یکم کمتر خودخواهی کن !یکم کمتر خودت رو تحول بگیر ...یکم کمتر بفکر.... حالا هرچی... باش
اما اول واخر, بابام جان فقط«خوب باش»یه ادم خوب فقط همین....
بهرحال نه او چنین لطف وصفائی داشت که اینارو بما بگه نه ما آدمش بودیم که در بی فکری سر کنیم وبی خیال ِزندگی توی خیالات تخیلی اونهم چی , وتوی دستای سرنوشتی که دودستی گلو رو چسبیده بود درکمال نامردیم فشار میداد اصلا یادمون باشه که سری بود وفکری وتخیلی ...دروغ چرا داشتیم پرپر میزدیم خب
....!!!
در نتیجه درپرپرزدنی سرشد امروز که اول واخرشو نگاه کنی میبینی نخیر توی این دنیا نه سر پیازی نه ته پیاز
نه اصلا وسط مسطاش , که بخوای بگی ماهم توی این دنیا بنده ای بودیم از بنده های خدا... وکاری کردیم که اثری داشت و...البته بنده بودیما... اما نه اونجوریایی که همه بودن ...آخه امروز ما زورکی بنده اش بودیم وخودمونم زورکی بهش چسبیده بودیم و واونم زورکی تحملمون میکرد
درنتیجه یه روز دیگه فقط به فقط زندگی کردیم یه جورائی پرپر زدیم یه جورائی غصه خوردیم یه جورائی ...حالا دیکه!!!! بااینحال خداروشکرکه داره (فردا میشه*) بماند یه روز اززندگیمون طی شد ورفت اما برای خیلیا اصلا شروع نشد برای خیلیا تموم شد و.... دعا کنیم فردا راستکی زندگی کنیم درست وحسابی زندگی کنیم ... حقیقی زندگی کنیم ...موثر زندگی کنیم فقط به فقط زندگی نکنیم حسابی زندگی کنیم
وزندگی ببخشیم با دادن هر عشق ومحبت ومددی که ازمون برمیاد به هر کسی وچیزی که ازمون یاری میخواد وبرای دنیائی که خداش اون بالا ..این پائین ...کنارمون ویا توی دلمون حتی اگه زورکیم باهاش بودیم اون راستکی باما بود
ودراصلش اگر برحق باشیم هیچوقت خدا زورکی باما نیست همیشه باهمه ی خدائیش باماست
شکرش
وشکرش کنیم واسه همین ,روزی که زورکی گذشت وپرپر زدیم واینروز رو هم به دیروز وگذشته ببخشیم وبا امید روزی که شروع میشه.
و واسه ی سحری که الانه وبرای طلوعی که چه پشت ابر وبرف اینجا باشه
چه از دل کوه سرزمین ایران
درهمه حال ودرهمه جا همیشه موهبت خدائیه
شادی همه شما وموفقیت وروزگاری خوش رو برای تمام ایرانیان ومردم سراسر دنیا آرزومندم برای تایتی وافرادی که درزیر اوارها موندن وهنوز زنده ان دعا کنید برای خانم مونا زارعی اونچه ازتون برمیاد انجام بدید وهمچنین دعا کنید که اهدا کننده ای نجات دهنده ی او باشه امروز من براش پرپر زدم
http://javedane-ha.blogspot.com/2010/01/blog-post_6663.html
برای خودتون وبخشیده شدن بدرگاه خدا دعا کنید برای همه تون بهترین ها رو آرزو میکنم
شاد ومانا باشید با دلی سبز وخندان
ف.شیدا
.راستی یادم رفت بگم گفتار نیک کردار نیک پندار نیک همیشه آریائی باش حالا لازم نیست آتیش رو بپرستیم اما چرا نپرستیم اونم میپرستیم چشممون هم کور!اصلا همه ی نعمتهای خدا رو باید پرستید که همش خلقت خداست تا بتونیم خود خدارو بپرستیم که وجودش ...و خودش بزرگترین نعمته
امید درپناهش شاد باشید وموفق روزتون بخیر وشاد ی باشه انشالله
رد: امروز دلم....؟؟؟!!!
سلام
اميدوارم كه هيچوقت دلتنگ نباشيد
اگرم بوديد عمر دلتنگيتون خيلي كوتاه باشه
به هر حال و در همه حال بايد سپاسگزار نعمتاي خدا باشيم از جمله سلامتي
براي دوستايي كه به نحوي نيازمند كمك و يا حداقل دعا ي ما هستن هم دعا ميكنم كه هر چه زود تر مشكلشون حل بشه
براي دوستايي كه به نحوي نيازمند كمك و يا حداقل دعا ي ما هستن هم دعا ميكنم كه هر چه زود تر مشكلشون حل بشه
رد: امروز دلم....؟؟؟!!!
Hamid Alipour نوشته است:سلام
. آمین یارب العالیمن وانشالله
همه چیز در دستهای اوست وما نیز وسیله های او هستیم
مواضيع مماثلة
» سلام .امروز از دلت چه خبر؟! دل من ...؟
» بحران مخاطب در شعر امروز
» سلام امروز از دلاتون چه خبر
» سلام دوستای گلم .امروز از دلتون چه خبر؟!
» خب ! اینم شعر ایـــــــــــــــــــــــران مـــــــــــــــــــــن ... !!!
» بحران مخاطب در شعر امروز
» سلام امروز از دلاتون چه خبر
» سلام دوستای گلم .امروز از دلتون چه خبر؟!
» خب ! اینم شعر ایـــــــــــــــــــــــران مـــــــــــــــــــــن ... !!!
صفحه 1 از 1